Hazım Bumin

Pazarlama Direktörü, Vaillant

1982 yılında doğan Hazım Bumin, Alman Lisesi’nden mezun olduktan sonra Sabancı Üniversitesi’nde burslu olarak Endüstri Mühendisliği okudu. Ardından yüksek lisans derecesini Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladı.

Çalışma hayatına Mercedes-Benz Türk’te başladı, bu firmada lojistik ve satış & pazarlama departmanlarında görev aldı. Sony’de satış müdürü olarak kariyerine devam ettikten sonra kurumsal firmalardaki satış pazarlama tecrübesini dijital dünyaya taşımak adına Uber Türkiye’ye geçti ve ülke müdürü olarak görev yaptı. Uber sonrasında online restoran rezervasyonu şirketi Quandoo Türkiye’nin Genel Müdürü olarak çalıştı. Haziran 2016’da ise Pazarlama Direktörü olarak Vaillant Türkiye ailesine katıldı. 

Hazım Bumin, bu görevinde Marka Yönetimi, Pazarlama İletişimi, Dijital ve Analitik Pazarlama, Ürün Yönetimi, Fiyatlama ve Kampanya Yönetimi, Stratejik Planlama ve Bütçe Yönetimi, Kurumsal İletişim, Müşteri Deneyimi Yönetimi, CRM ve Bağlılık Yönetimi, Dijital Dönüşüm gibi tüm bütünleşik pazarlama yönetimi faaliyetlerinden sorumludur.